Bekijk de foto van: Reijersgroet 8, 1822 PB Alkmaar in  - Echt Makelaars & Taxateurs
Verkocht

Reijersgroet 83 Alkmaar

€ 725.000 k.k.

9.2 Verkoop

9.8 Aankoop

Alle beoordelingen

"Het contact met de makelaar verliep super lekker, reageren snel en behartigen het belang van hun klant met een volle 100%. Door het fijne contact hadden we ook veel overleg betreffende de bezichtigingen en biedingen. Tevens heeft ECHT makelaardij ook de aankoop geregeld betreffende onze nieuwe woning, het is toch fijn om iemand er bij te hebben die ons belang behartigd. Al bij al is het een goede keus geweest om bij deze makelaar ons huis te verkopen."

Fam. Swart

Kenmerken Reijersgroet 83 Alkmaar
Soort Woonhuis
Type Eengezinswoning
Subtype Twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2022
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Aant. slaapkamers 4 Slaapkamers
Inhoud 798 m3
Woonoppervlakte 169 m2
Aantal kamers 5 Kamers
 
Prijs € 725.000 k.k.
Oplevering In overleg
Status Verkocht
Energielabel A++ tot 2032-01-01
Voorzieningen Tv kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
Parkeren Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Verwarming Stadsverwarming
Warm water Stadsverwarming
Isolatie Volledig geisoleerd
 
Buitenruimte Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging tuin Zuidwest
Oppervlakte 95 m2
Schuur / berging Aangebouwd steen, voorzien van elektra
1/1
Toon meer
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Foto's

Nieuwbouw maar niet wachten? Het kan ECHT! Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning staat in de Vroonermeer-noord in fase 4B en is gelegen op een ruim perceel van ca. 335m2 aan het water. Door de ligging aan het einde van een doodlopende straat geniet je hier van ultieme rust. De woning wordt opgeleverd met drie ruime slaapkamers, waar mogelijk op de tweede verdieping nog twee slaapkamers zijn te realiseren. In totaal beschik je over ca. 169m2 woonoppervlakte en een aangebouwde berging van ca. 5m2 welke je kan omtoveren tot je eigen woondroom. De woning wordt verkocht met een luxe keukenopstelling (welke onder voorbehoud goedkeuring van de leverancier mogelijk nog aanpasbaar is) en een luxe volledig betegeld toilet met wandcloset en fontein. Na oplevering kan de woning direct worden overgeschreven op de nieuwe eigenaar en kun je je gaan uitleven op de vloer- en wandafwerking en de badkamer. De verwachte oplevering is januari 2023 (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend).

Hier ga je duurzaam en geheel gasloos wonen, de woning is namelijk aangesloten op het warmtenet van HVC en verwarmd door middel van vloerverwarming op de begane grond en radiatoren met wandaansluiting op de eerste verdieping en tweede verdieping. Verder worden alle zichtbare wanden behangklaar afgewerkt en de plafonds op de begane grond en de eerste verdieping worden behandeld met spuitwerk met een fijne structuur.

Wordt dit jouw toekomstige paleis? Bel ons dan snel voor een afspraak, wij vertellen je graag bij ons op kantoor meer over deze woning.

LET OP! Omdat de woning nog in aanbouw is is het niet mogelijk om deze fysiek te bezichtigen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Je komt binnen in de hal met de trapopgang naar de eerste verdieping aan je rechterhand, aan de linkerkant bevindt zich de meterkast met warmtewisselaar (CW5) en groepenkast. De verdeler van de vloerverwarming is onder de trap geplaatst. In de hal bevindt zich ook het toilet met fontein, welke strak en eigentijds is afgewerkt. Tussen de hal en woonkamers zal een fraaie zwarte NOVA design glazen lijndeur (NDB901) worden geplaatst. Je zult je verbazen over de ruimte wanneer je de woonkamer binnenloopt, de kamer is namelijk bijna 11 meter lang en aan de achterzijde door de aanbouw maar liefst bijna 9 meter breed! De vele ramen en openslaande deuren zorgen voor veel licht en geven een prachtig uitzicht over de tuin en het water. De keukenopstelling wordt geplaatst aan de voorzijde van de woning. De luxe keukenopstelling (geheel v.v. Siemens apparatuur) kan direct na oplevering van de woning worden geplaatst. Deze zal o.a. worden voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Quooker, vaatwasser, combi-oven en een koel-/vriescombinatie. De antraciete met houtkleurige opstelling wordt helemaal afgemaakt door het fraaie werkblad in marmerlook.

Eerste verdieping:
De ruime overloop geeft je toegang tot de trapopgang naar de tweede verdieping en alle vertrekken op de eerste verdieping, waaronder de casco badkamer voorzien van mechanische ventilatie en de 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is gesitueerd over de gehele breedte van de woning.

Tweede verdieping:
Op de zolderkamer is de technische ruimte gevestigd, hier vind je de WTW (balans ventilatiesysteem) en aansluitingen voor het witgoed. Plaats extra dakramen voor meer daglicht en de zolder biedt genoeg ruimte om nog twee slaapkamers te creëren!

Tuin:
Bedenk even wat je allemaal kan met deze heerlijke tuin op het zuiden. De tuin ligt op misschien wel op een van de mooiste plekjes in de wijk. Gelegen aan een fraaie waterpartij kun je heerlijk genieten van de laatste zonnestralen op de reeds aanwezige vlonder. Hoe deel jij hem in? Een gazon, terrassen, borders, overkapping, buitenkeuken, wellness, berging, meerder parkeerplaatsen? Het kan hier allemaal! Een buitenkraan en kabel voor elektra in de tuin zijn reeds aanwezig.

Omgeving (bron vroonermeernoord.nl):
Vroonerplas en Speeleilanden, waaronder een natuurspeeltuin. Hier kunnen kinderen vrij spelen in de natuur, en laat hun fantasie de vrije loop. De speeltuin is gemaakt (en voorzien) van o.a. hout, heuvels, water, een waterpomp, zand, bloemen, stenen enz.

Aan de oostzijde van de bebouwing van de Vroonermeer-Noord ligt de Vroonerplas. Deze plas met eilanden, die op het grondgebied van de gemeente Langedijk ligt, is natuurcompensatie voor de woonwijk en zorgt er mede voor dat Alkmaar en Sint Pancras niet aaneen groeien. De plas met eilanden sluit aan op “De Groene Loper” onderdeel van de provinciale ecologische hoofdstructuur.

Tot 1561 lag op dezelfde plek het Vrooner Meer. Deze droogmakerij werd ontwaterd door vele sloten en was tot de ruilverkaveling in de jaren 60 van de vorige eeuw een vaarpolder, net als de rest van Langedijk. Op de eilandjes ontstond een tuinbouwgebied en via de Veertsloot en de Wijde Veert werden de geteelde tuinbouwproducten per boot vervoerd naar de groenteveiling in Broek op Langedijk.

Vanaf de jaren 70 verdween de eilandstructuur, het waterpeil werd verlaagd en de polder doorsneden door wegen.

Nu verandert het gebied weer in een natuur en recreatiegebied met een parklandschappelijk karakter met veel water. De natuur krijgt op veel plekken allerlei kansen. Zo worden er poelen aangelegd voor amfibieën (onder andere de rugstreeppad en andere soorten), een ijsvogelwand en oeverzwaluwwand. De oevers zijn op bijna alle plekken natuurlijk met riet of andere waterplanten.

Recreatieve voorzieningen zijn er in allerlei vormen, waaronder: steigers, aanlegplaatsen, een boten inlaatplek, plekken voor natuurlijk spelen, zwemmen en schaatsen in de winter. Langs de oevers worden wandelpaden aangelegd.

De Vroonerplas sluit aan op de reeds gegraven plas aan de oostzijde van de Vroonermeer-Zuid door middel van een brug in de Kruissloot. In de toekomst is het de bedoeling om het water aan te sluiten op de rest van het vaarwater van de gemeente Dijk en Waard door het aanbrengen van een brug in De Helling aan de noordzijde van de plas.

Belangrijk om te weten:
– voorzien van 5 zonnepanelen
– Wordt geleverd met keukenopstelling (mogelijk nog aanpasbaar)
– Geheel gasvrij wonen, aangesloten op de stadsverwarming HVC
– Badkamer wordt casco opgeleverd
– Vloeren en wanden nog naar eigen wens en smaak af te werken
– Energielabel A++ (dit betreft een schatting, het definitieve label wordt bij oplevering afgegeven)
– De gehele woning (behoudens de meterkast) zal worden voorzien van NOVA design lijndeuren (NDB951) met zwart garnituur
– Omdat de woning nog in aanbouw is is deze niet fysiek ingemeten. Alle plattegronden en maatvoeringen zijn derhalve indicatief en op basis van de oorspronkelijke verkoopdocumentatie.
– Verwachte oplevering januari 2023 (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend)

Interesse in deze woning? Schakel direct je NVM aankoopmakelaar in.
Je aankoopmakelaar bespaart je veel tijd, geld en zorgen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Omschrijving
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Reijersgroet 83, Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Alkmaar
50.431 Woningen
107.615 Inwoners
58% Koopwoningen
41% Huurwoningen
Leeftijdsopbouw Alkmaar Landelijk
100%

0-14 jaar

15-24 jaar

25-44 jaar

45-64 jaar

65+ jaar

Lees meer over  Alkmaar
Bron: CBS

We hebben momenteel vergelijkbare woning(en) in ons aanbod. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe vergelijkbare woning door ons wordt aangeboden? Bewaar dan deze zoekopdracht!

Zoekopdracht vergelijkbare woning