Huis verkopen als bewindvoerder

Woning verkopen van een cliënt

Als bewindvoerder kun je besluiten dat de woning van je cliënt verkocht moet worden. Voor de eigenaar is dit vaak een emotioneel proces, met flinke financiële gevolgen. ECHT Makelaars heeft ervaring in het verkopen van woningen onder bewind. We werken zorgvuldig en betrokken, geven deskundig advies en zorgen dat de woning optimaal gepresenteerd en verkocht kan worden.

Woning verkopen van je ouders

Als het huis van je ouders verkocht moet worden en zij wilsonbekwaam zijn, komt er veel op je af. Als er niets geregeld is bij de notaris, moet je eerst een aanvraag voor bewindvoering bij de kantonrechter indienen. Je wordt dan bewindvoerder van je ouders. Pas dan mag je de woning verkopen. ECHT Makelaars kan je ondersteunen in dit proces en adviseren bij voorbereidingen op de verkoop die je alvast kunt doen. Zo helpen we je om het huis van je ouders succesvol te verkopen, met zo min mogelijk gedoe.

ECHT makelaars in Alkmaar: persoonlijk en professioneel

Als makelaarskantoor vinden wij twee dingen extra belangrijk: een persoonlijke aanpak en professioneel resultaat. We zijn eenvoudig bereikbaar voor vragen en advies, en hebben begrip voor je situatie en de omstandigheden van de verkoop. Want zeker bij verkoop met bewindvoering kunnen er veel emoties meespelen.

Tegelijk helpen we je om maximaal resultaat uit de verkoop te behalen. We adviseren je over de woningpresentatie, begeleiden de bezichtigingen, halen het beste uit de onderhandelingen en regelen de financiële en juridische afhandeling.

Waarom kiezen voor ECHT Makelaar?

✔ NVM Makelaar met ruime expertise
✔ Ervaring met bewindvoering bij woningverkoop
✔ Veel kennis van de woningmarkt in Alkmaar en omstreken
✔ Prettig en betrokken in het contact
✔ Zet zich 100% in voor het beste resultaat

Zoek je een makelaar die een stapje extra doet? Die altijd zoekt naar mogelijkheden en oplossingen? En die zorgt dat jij de woning met een goed gevoel kunt verkopen?

Dan zijn wij de makelaar die je zoekt.

Bewindvoerder en een huis verkopen? Wij staan voor je klaar

Of je nu beroepsmatig bewindvoerder bent, of hier voor het eerst mee te maken krijgt omdat je bewindvoerder van een familielid bent geworden: wij staan ECHT voor je klaar.

Neem contact met ons op voor vragen of verdere informatie. Wil je een gratis en vrijblijvende waardebepaling van de woning? Dan komen we graag een keer langs.

 

TOP