Woning verkopen

Huis verkopen

Je woning verkopen? Zo geregeld met ECHT Makelaars in Alkmaar

Is het tijd voor de volgende stap? Wij zijn dé makelaar in Alkmaar om je woning of appartement snel te verkopen. Neem vandaag nog contact op voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je wil je woning snel en goed verkopen. Voor het beste resultaat zijn tijd, aandacht en een slimme verkoopstrategie essentieel. Daarvoor kom je bij ons: ECHT Makelaars & Taxateurs, NVM makelaarskantoor voor Alkmaar en omgeving. Wij verkopen elke woning voor een gunstige prijs, onder goede voorwaarden en met onze persoonlijke betrokkenheid.

"Lokale makelaar, met een netwerk in heel Nederland"

Deskundige makelaar in Alkmaar voor de verkoop van je huis

Wij geloven dat als je iets doet, je het ECHT goed moet doen. Daarom zorgen we voor een vlekkeloze verkoop van je woning of appartement. Met veel ervaring in de makelaardij en onroerend goed kennen we de spelregels als geen ander, en weten we precies hoe we de verkoop van je huis perfect regelen. We ondersteunen je tijdens het verkooptraject van bezichtigingen tot sleuteloverdracht, we geven je ons beste advies en zijn je aanspreekpunt bij problemen.

"Wij gaan door tot we de beste koper hebben"

Hoe verloopt de verkoop van je huis?

Zoals gezegd pakken we het graag ECHT goed aan. We werken bijvoorbeeld samen met vakkundige mediapartners om je woning optimaal te presenteren. Gewone foto’s, 360-graden foto’s, een virtuele tour, videobeelden en 2D- en 3D-plattegronden: alles om je huis te goed te verkopen.

We plaatsen je woning uitgebreid op Funda en social media, waarmee we in één keer duizenden potentiële kopers bereiken. Ook delen we de woning in ons eigen netwerk van woningzoekenden.

Ook het ‘ouderwets’ makelen vergeten we natuurlijk niet: de bezichtigingen. Want dat is het moment dat geïnteresseerde woningzoekers verliefd worden op je huis. We kiezen liever voor één-op-één bezichtigingen dan grote open dagen, want zeg nou zelf: wie wil er nou in de rij staan om de badkamer te bekijken? Bij ons krijgen kijkers alle tijd om door de woning te lopen, de sfeer te proeven en verliefd te worden.

Een huis verkopen kan elke makelaar. Maar wil je jouw woning ECHT goed verkopen, met maximale opbrengst en een onbezorgd verkooptraject? Dan kies je voor ECHT Makelaars & Taxateurs.

"De optimale presentatie van jouw woning"
TOP