ECHT Makelaars & Taxateurs

Woning verkopen

Je woning of appartement verkopen?

Zoek je een makelaar in Alkmaar om je woning of appartement te verkopen? Neem contact op met ECHT Makelaars & Taxateurs voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je woning of appartement verkopen doe je niet elke dag. Tijd, aandacht en de juiste verkoopstrategie zijn essentieel om het beste resultaat te behalen. Daarvoor kom je bij ons. Aangenaam, wij zijn ECHT Makelaars & Taxateurs. Het nieuwste NVM makelaarskantoor van Alkmaar en omgeving.

Een Alkmaarse makelaar die je volledig ontzorgt

Wij geloven dat als je iets doet, je het ECHT goed moet doen. Wij regelen de gehele verkoop van je woning of appartement van A tot Z. We zijn een nieuw makelaarskantoor, maar met veel ervaring in de makelaardij en onroerende zaken zijn we zeker geen nieuwkomer. Met onze kennis en ervaring ontzorgt ECHT Makelaars & Taxateurs je volledig tijdens het complete verkooptraject. Van de eerste keer dat we je woning komen bezichtigen tot het moment dat je de sleutel overdraagt aan de koper.

"Lokale makelaar, met een netwerk in heel Nederland"

Hoe verkopen we jouw woning of appartement?

Zoals gezegd doen wij ECHT alles goed. Zo werken we samen met de beste mediapartners om je woning optimaal te presenteren. Denk hierbij niet alleen aan foto’s maar ook aan een 360-graden virtuele tour, 2D- en 3D-plattegronden en een video. Hoe beter we je woning kunnen presenteren, hoe eerder we een koper vinden.

Uiteraard zorgen we dat je woning uitgebreid wordt gepresenteerd op Funda, zodat actief woningzoekenden je woning snel kunnen vinden. Daarnaast maken we slim gebruik van social media. Via Facebook en Instagram bereiken we duizenden potentiële kopers meer dan alleen de kijkers die via Funda komen.

Tegelijk werkt ‘ouderwets’ makelen ook nog steeds. Wat we daarmee bedoelen? Tijd en energie stoppen in een-op-een bezichtigingen. Want dat is het moment dat geïnteresseerden verliefd worden op je woning. Daarom doen wij liever geen eenmalig open huis of grootschalige bezichtigingsmomenten. Want zeg nou zelf: het is toch niet fijn om in de rij te staan om de badkamer te bekijken? Bij ons krijgen kijkers alle tijd om de woning samen met ons rustig te bekijken, de sfeer te proeven en verliefd te worden.

Een huis op internet zetten kunnen we allemaal. Wil je dat het ECHT goed gedaan wordt, alles je uit handen wordt genomen en je het maximale resultaat behaalt? Dan kies je voor ECHT Makelaars & Taxateurs.

"Wij gaan door tot we de beste koper hebben"
TOP