ECHT Makelaars & Taxateurs

De beste makelaar van Alkmaar

De beste makelaar in Alkmaar

Tjaa dat antwoord zouden wij graag willen geven. Wij van ECHT Makelaars & Taxateurs zijn van mening dat het niet gaat om wie de beste makelaar is, maar welke bij jou past!
Bij ECHT Makelaars & Taxateurs sta jij als klant centraal en gaan en gaan we ervoor om een fijne samenwerking met jou aan te gaan.
Dus nodig ons uit voor een gesprek en wie weet resulteert het gesprek dat jij ons de beste makelaar van Alkmaar vindt.
Wil jij weten wat de ervaring is van andere klanten? Bekijk onze reviews…

Volgens Trustoo scoren wij;

 

9.2 Verkoop

9.8 Aankoop

Alle beoordelingen

"Als starters hebben we samen met Laurens en Sven binnen 1 maand een huis gekocht. We kunnen bijna niet geloven dat het in deze bizarre huizenmarkt gelukt is. Laurens hielp ons goed bij (het plannen van) de bezichtigingen en keek altijd kritisch naar de huizen. Toen ons bod geaccepteerd werd ging Sven nog een keer met ons kijken naar de bouwkundige staat van het huis, waardoor we met een gerust gevoel zijn verder gegaan met de aankoop. ECHT Makelaars is een klein kantoor, waardoor je altijd Laurens of Sven zelf aan de lijn krijgt. Ze reageren snel, houden je goed op de hoogte en kunnen al je vragen beantwoorden. We voelden van hen absoluut geen druk bij het zoeken naar een huis of het doen van een bod. Kortom: super blij met ons mooie huisje en erg dankbaar voor deze topmakelaars!"

Fam. Swager

De beoordelingen op Funda

TOP