Diensten

ECHT Makelaars ondersteunt je bij de aankoop, de verkoop, of de taxatie van je woning.

Woning verkopen

Zoek je een makelaar in Alkmaar om je woning of appartement te verkopen? Neem contact op met ECHT Makelaars & Taxateurs voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer
Woning verkopen als bewindvoerder

Als bewindvoerder kun je besluiten dat de woning van je cliënt verkocht moet worden. Voor de eigenaar is dit vaak een emotioneel proces, met flinke financiële gevolgen.

Lees meer
Woning taxatie

Wil jij je huis in Alkmaar of omgeving laten taxeren? ECHT Makelaars & Taxateurs levert betrouwbare taxatierapporten tegen vaste lage prijzen.

Lees meer
Woning aankopen

Op zoek naar een woning? Wij helpen jou graag bij het aankopen van jouw woning. Neem contact op met ECHT Makelaars & Taxateurs en wij zijn jouw aankoopmakelaar.

Lees meer
Hypotheekadvies Alkmaar

Hypotheekadvies nodig? ECHT Makelaars & Taxateurs hebben een uitgebreid netwerk met vaste hypotheekadviseurs. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij helpen jouw verder.

Lees meer
WOZ-waarde ontvangen?

Alles wat je moet weten over de WOZ-waarde. Maar ook hoe je bezwaar kan maken tegen jouw WOZ-waarde

Lees meer
Woning verhuren

Dan zit je goed bij ECHT Makelaars. Wij verhuren je huis, appartement of studio in Alkmaar en omgeving. We zijn lokale specialist met ruime kennis van de Alkmaarse woningmarkt, evenals die in omliggende dorpen en steden als Heerhugowaard, Sint Pancras en Bergen.

Lees meer
Taxatie aanvragen

Taxatie nodig? Je kan direct een taxatie aanvragen via het aanvraagformulier. Onze taxaties zijn altijd NWWI gevalideerd, zo weet jij zeker dat de taxatie wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen.

Lees meer
Aankoopmakelaar Alkmaar: ook voor expats

Kom je als expat naar Nederland en zoek je een woning in Alkmaar? Dan gaan we graag voor je aan de slag. We bespreken je woonwensen en gaan direct op zoek binnen het huidige aanbod.

Lees meer
Stille verkoop

Ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je je huidige woning verkopen. Maar wat als je geen zin hebt in een bord in de tuin, drukke bezichtigingsdagen of nieuwsgierige pottenkijkers? Stille verkoop is de ideale oplossing.

Lees meer
Hoe kunnen we jou helpen?
TOP