Over ons

Wij zijn ECHT: dé lokale makelaar en taxateur voor Alkmaar en omgeving

Echt Makelaars & Taxateurs dé lokale NVM makelaarskantoor voor regio groot Alkmaar. Wij zijn geen dertien in een dozijn, traditioneel makelaarskantoor. We nemen alles rond de aankoop en verkoop van je huis uit handen, van eerste afspraak tot sleuteloverdracht. We gaan een stap verder dan anderen, zodat jij ECHT tevreden bent.

Hoe we dat doen? Met het beste advies, het hoogste rendement en een realistische kijk op de woningmarkt. Met veel kennis van de lokale buurten en wijken. En met een combinatie van nieuwe technieken en ouderwets hard werken. Zo maken wij slim gebruik van social media en bereiken we duizenden potentiële kopers meer dan wanneer je een huis alleen op Funda plaatst.

Wij zijn ECHT

NVM Makelaar: naar eer en geweten

Wij zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent dat wij ons houden aan de Erecode: tien gedragsregels die staan voor betrouwbaarheid, deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit.

De NVM ziet erop toe dat wij uitsluitend jouw belangen behartigen: onafhankelijk en deskundig. We mogen onze functies alleen uitoefenen als we de juiste diploma’s en certificaten bezitten. En we zijn verplicht onze kennis actueel te houden door meerdere keren per jaar vakcursussen te volgen. Kortom: de keuze voor een NVM-makelaar is altijd de verstandigste keuze.

 

Wij gaan voor kwaliteit
TOP