Makelaar in Bergen gezocht?

Je huis in Bergen verkopen

Het is tijd voor een nieuwe stap. Je gaat naar een grotere of kleinere woning, of misschien vertrek je zelfs naar het buitenland? Dan moet je je huidige huis gaan verkopen. Het liefst met maximaal resultaat.

Dat resultaat helpen wij je graag bereiken. Want bij Echt Makelaars kun je rekenen op ECHT goede service. Bijvoorbeeld door onze betrokken werkwijze, onze kennis van de lokale woningmarkt en onze vaste contacten voor fotografie, styling en inmeten. Hiermee zetten we je woning sterk in de verkoop.

Waarom een verkoopmakelaar?

Misschien twijfel je nog over het inschakelen van een verkoopmakelaar. Immers, hoe moeilijk kan het zijn om zelf een fotograaf te regelen en je woning op Funda te zetten?

Dat lijkt vast niet zo ingewikkeld. Maar weet je ook hoe je jouw woning optimaal presenteert? Hoe je bezichtigingen zo goed mogelijk begeleidt, zonder potentiële kopers af te schrikken? En welke verkoopvoorwaarden belangrijk zijn?

ECHT Makelaars ondersteunt jou in het complete verkooptraject. Dat scheelt jou een hoop gedoe én levert je een beter resultaat op.

Wij vinden de koper van je woning in Bergen

Bij ECHT Makelaars hebben we een groot bereik van woningzoekenden. Uiteraard plaatsen we je huis prominent op Funda evenals op andere woningwebsites zoals Jaap en Pararius. Daarnaast promoten we de advertentie op onze social media en website. Hier hebben we veel volgers en ingeschreven woningzoekenden, die direct bericht krijgen als jouw woning aan hun zoekopdracht voldoet.

Heeft iemand interesse? Dan plannen we een persoonlijke bezichtiging. Wij doen in principe geen groepsbezichtigingen of grootschalige open dagen. Dat lijkt handig, maar voor potentiële kopers is het niet prettig. In de rij staan om de badkamer te bekijken, wie wil dat nou? Tijdens een rustige, individuele bezichtiging krijgen geïnteresseerden de kans om de woning te ervaren en er verliefd op te worden.

Verkoopmakelaar die garant staat voor kwaliteit

Bij ECHT Makelaars zijn we pas tevreden als het ECHT goed is. We vinden het belangrijk dat jij, vanaf de eerste kennismaking, een goed gevoel hebt bij onze dienstverlening. Tenslotte gaat het om iets heel belangrijks. Daarom stellen wij alles in het werk om je woning zo goed mogelijk te verkopen.

We werken bijvoorbeeld met vaste fotografen, stylisten en inmeters die betrouwbare kwaliteit leveren. Bezichtigingen begeleiden we altijd zelf. En tijdens onderhandelingen staan we ons mannetje en slepen we er voor jou het maximale resultaat uit.

Je huis in Bergen verkopen? Maak een afspraak voor onze gratis waardebepaling.

Wil je weten wat je woning waard is? We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en gratis waardebepaling. Deze is realistisch en goed onderbouwd. Ook vertellen we je alles over ons verkoopproces. Hieronder nemen we je er in vogelvlucht alvast doorheen:

1. Kennismaking en waardebepaling. We komen bij je langs en lopen samen de woning door. Wij doen ons huiswerk, door recent verkochte woningen te bekijken en stukken op te vragen bij de gemeente en het kadaster. Zo bepalen we de ideale vraagprijs.

2. Afstemming van de kosten en het presentatiepakket. Je ontvangt een duidelijk kostenoverzicht bij onze werkzaamheden. We geven je advies over het verkoopklaar maken van de woning en we kiezen samen het best passende presentatiepakket.

3. Verkoopklaar maken en in de markt zetten. Wij regelen afspraken met de interieurstylist (indien nodig), fotograaf en inmeter. We maken een ECHT pakkende verkooptekst en digitale brochure en melden je woning aan op alle verkoopwebsites en social media. Jij krijgt toegang tot je persoonlijk klantenportaal, Move.

4. Bezichtigingen en onderhandelen. We benaderen woningzoekenden in onze database. Met geïnteresseerden plannen we een bezichtiging. Jij ontvangt een terugkoppeling van elk contact. Komt er een bod, dan voeren wij namens jou de onderhandelingen.

5. Controle van koopakte en nazorg. Is er overeenstemming met een koper? Gefeliciteerd! Wij bewaken alle voorwaarden rond de verkoop, zoals de bankgarantie en ontbindende voorwaarden. We controleren de leveringsakte, zijn aanwezig bij de eindinspectie van de woning en bij de overdracht bij de notaris. Zijn er daarna nog vragen of problemen, dan blijven we beschikbaar.

TOP