Aankoopmakelaar

Wel of geen aankoopmakelaar in de regio Alkmaar?

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is een grote beslissing: welk huis koop je, wat bied je ervoor, welke voorwaarden neem je op? Ervaring en kennis zijn essentieel om rust te behouden en de juiste keuzes te maken.

ECHT Makelaars en Taxateurs staat jou bij als aankoopmakelaar in dit traject. Als lokale makelaar weten wij alles van de Alkmaarse woningmarkt en vinden wij de woning die perfect bij je past. Soms nog voordat hij op Funda staat. Dankzij onze ervaring en scherpe blik betaal jij een goede prijs en voorkomen we verrassingen achteraf. Dat is het voordeel van een aankoopmakelaar.

Wij vinden je droomwoning of -appartement

Waar zie jij jezelf wonen? In een luxe penthouse? Een fijn appartementje in de binnenstad? Een ruime gezinswoning in een kindvriendelijke wijk? Als aankoopmakelaar begeleiden we jou in de zoektocht naar je droomwoning. We weten als eerste van nieuw woningaanbod, nog voordat dit online te vinden is. Staat er niks te koop in de buurt waar jij dolgraag wil wonen? Ook dan zijn er mogelijkheden en hebben wij manieren om misschien tóch iets voor je te vinden.

"Jouw persoonlijke aankoopmakelaar"

9.2 Verkoop

9.8 Aankoop

Alle beoordelingen

"Als starters hebben we samen met Laurens en Sven binnen 1 maand een huis gekocht. We kunnen bijna niet geloven dat het in deze bizarre huizenmarkt gelukt is. Laurens hielp ons goed bij (het plannen van) de bezichtigingen en keek altijd kritisch naar de huizen. Toen ons bod geaccepteerd werd ging Sven nog een keer met ons kijken naar de bouwkundige staat van het huis, waardoor we met een gerust gevoel zijn verder gegaan met de aankoop. ECHT Makelaars is een klein kantoor, waardoor je altijd Laurens of Sven zelf aan de lijn krijgt. Ze reageren snel, houden je goed op de hoogte en kunnen al je vragen beantwoorden. We voelden van hen absoluut geen druk bij het zoeken naar een huis of het doen van een bod. Kortom: super blij met ons mooie huisje en erg dankbaar voor deze topmakelaars!"

Fam. Swager

Aankoopmakelaar met persoonlijke begeleiding

Bij ECHT Makelaars werken we met een handig persoonlijk klantportaal. Zo kun je online de status van je zoektocht bijhouden. Hierin staat een overzicht van alle huizen die aan je woonwensen voldoen. Je kunt favorieten bewaren en je woonwensen aanpassen.

Heb je al een woning en twijfel je of je beter eerst kunt kopen of verkopen? Samen met onze hypotheekadviseur gaan we dit voor je uitzoeken! Niemand wil tenslotte lang met dubbele maandlasten zitten. En tussentijds verhuizen naar tijdelijke woonruimte is ook niet ideaal. Met een goede strategie en helder plan brengen wij rust en besparen we je kosten. Ga je eerst verkopen? Dan begeleiden we je uiteraard ook graag als verkoopmakelaar.

 

Is ECHT Makelaars & Taxateurs aangesloten bij de NVM?

Wij zijn inderdaad aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Het NVM-keurmerk staat voor hoge kwaliteitseisen, niet elke makelaar mag dit keurmerk dragen. Wij zijn volledig gecertificeerd en met jaarlijkse bijscholing houden we onze kwaliteit hoog. Met een NVM-makelaar weet je dus zeker dat je een goede dienstverlener vraagt.

"Wij helpen jou bij het vinden van jouw droomhuis"

Wat is ons stappenplan als aankoopmakelaar?

We werken volgens een duidelijk plan.

  1. Vrijblijvend persoonlijk gesprek. In een vrijblijvend gesprek inventariseren we je woonwensen. We maken een online klantportaal voor je aan en we bespreken het aankooptraject. Eventueel plannen we aansluitend een gesprek met onze hypotheekadviseur om je financiële mogelijkheden te onderzoeken. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Service van de zaak!
  2. Zoeken en bezichtigen. We houden het woningaanbod goed voor je in de gaten. Zodra er iets beschikbaar komt dat aan je wensen voldoet nemen we contact met je op. Ga je een woning bezichtigen? Dan gaan we, als je dat wil, met je mee.
  3. Woninginspectie en prijsbepaling. Heb je de perfecte woning of appartement gevonden en is het liefde op het eerste gezicht? Dan gaan we er nauwkeurig naar kijken. Hoe is de bouwkundige staat? Wat staat er in het bestemmingsplan? Is er sprake van nadelige effecten als bodemverontreiniging of erfpacht? Bij een appartement kijken we ook naar de VvE-stukken, het onderhoudsplan en de financiële reserves.
  4. Bieden en onderhandelen. Samen bepalen we de strategie en het openingsbod. In goed overleg met jou voeren wij de onderhandelingen. Zo slepen we voor jou de beste prijs en meest gunstige voorwaarden eruit. We houden rekening met de gewenste overdrachtsdatum en eventuele zaken ter overname.
  5. Overdracht en afhandeling. Is het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! We zorgen dat er geen vervelende verrassingen tevoorschijn komen. We screenen het koopcontract, controleren alle stukken van de notaris en zijn aanwezig bij de laatste woninginspectie. Kortom: van begin tot eind nemen wij je ECHT alles uit handen en we gaan door tot je ECHT tevreden bent.

Zo wordt jouw huis aankopen nog makkelijker met ons als makelaar.

"ECHT Makelaars & Taxateurs kijken verder"

In welke regio is ECHT Makelaars & Taxateurs actief?

Je kunt bij ons terecht om je woning of appartement te verkopen in de volgende plaatsen:

Alkmaar
Heiloo
Sint Pancras
Heerhugowaard
Egmond
Bergen (NH)
Stompetoren

Zoek je een aankoopmakelaar in Alkmaar?

Ben je op zoek naar je nieuwe droomhuis en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Neem dan direct contact met ons op.

Misschien ook interessant voor jou:

Kluswoning kopen, ja of nee
Soorten taxatie
Woning zoeken in Alkmaar
Lees het succesverhaal aankopen
Wat zijn de verplichtingen als koper?

"Wij helpen jouw verder"
TOP