Makelaar voor expats

Aankoopmakelaar Alkmaar: ook voor expats

Huis kopen als expat

Zoek je een aankoopmakelaar omdat je als expat een huis in Nederland wil kopen? Specifiek in de regio Alkmaar? ECHT Makelaars vindt de droomwoning voor jou (en je gezin).

Of je nu op zoek bent naar een luxe penthouse, een modern gemeubileerd appartement in de binnenstad of een ruime gezinswoning vlakbij de uitvalswegen – wij vinden de verborgen parels die aan je wensen voldoen.

Profiteer als expat van een lokale makelaar

ECHT Makelaars werkt uitsluitend in de regio Alkmaar. We kopen en verkopen woningen in deze en aangrenzende gemeenten als Heerhugowaard, Sint Pancras, Heiloo en Bergen. Deze regionale expertise betekent dat wij als geen ander de perfecte woning weten te vinden. Als expat ben je immers niet altijd in de gelegenheid om de woningen zelf vooraf te bezichtigen. Dan is het fijn om te vertrouwen op een makelaar met uitstekende lokale kennis.

Alkmaar, ideaal voor expats

Alkmaar is een ideale stad om te wonen als expat. Het is dichtbij de Randstad en je zit vlot op de snelweg. Alle voorzieningen zijn er te vinden, evenals een ruim aanbod aan entertainment. En ook de natuur is vlakbij: bos en polder om de hoek, de duinen en het strand is slechts 20 minuten rijden.

Daarnaast zal de Europese School verhuizen van Bergen naar Alkmaar. Verhuist je gezin mee naar Nederland dan kunnen ze rekenen op topkwaliteit internationaal onderwijs, gewoon in hun eigen stad.

Waarom als expat kiezen voor ECHT Makelaars?

Als expat wil je geen gedoe. Je zoekt een aankoopmakelaar die echt begrijpt wat je zoekt en welke eisen en wensen je hebt. Een makelaar die scherp onderhandelt, goede voorwaarden afspreekt en jou het gehele traject goed begeleidt. Kortom: een makelaar die ECHT goed is. Die makelaar, dat zijn wij.

Wat je van ons kunt verwachten:
✓ Gespecialiseerd in de lokale woningmarkt van Alkmaar en omgeving
✓ Heldere afspraken en persoonlijk contact
✓ Ook in te schakelen als verhuurmakelaar en verkoopmakelaar
✓ Bereikbaar via e-mail, telefonisch, social media en Whatsapp
✓ Interieurstyling mogelijk als extra service

"Huis kopen als expat."

Hypotheek als expat in Nederland

De afgelopen jaren zijn de hypotheekregels voor expats versoepeld. Het is makkelijker geworden om een hypotheek te krijgen zonder Nederlandse nationaliteit.

Kom je uit een EU-lidstaat? Dan gelden dezelfde regels als voor Nederlanders. Je krijgt een volwaardige hypotheek gebaseerd op je inkomen en vrije vermogen.

Kom je niet uit een EU-lidstaat? Dan stellen banken soms aanvullende eisen. Sommige banken geven een maximale hypotheek van 90% van de woningwaarde, of verstrekken helemaal geen hypotheek als je tijdelijk naar Nederland verhuist.

Heb je hier vragen over? Wij kunnen je verwijzen naar gespecialiseerde hypotheekadviseurs die je verder kunnen helpen.

"Hypotheken voor expats"

Woningen die wij hebben aangekocht voor klanten.

Werkwijze ECHT Makelaars

Kom je als expat naar Nederland en zoek je een woning in Alkmaar? Dan gaan we graag voor je aan de slag. We bespreken je woonwensen en gaan direct op zoek binnen het huidige aanbod. Komt er een nieuwe, passende woning op de markt? Dan hoor jij het als eerste. We adviseren bij iedere stap in het traject. Zo kunnen we meegaan met bezichtigingen, voeren wij de onderhandelingen uit en maken we afspraken over de contractvoorwaarden.

Je kunt alles met een gerust hart aan ons toevertrouwen, zodat jij je bezig kunt houden met de aanstaande verhuizing.

Ben je expat en zoek je een aankoopmakelaar?

Zoek niet verder en neem contact met ons op. We horen graag hoe we je kunnen helpen.

"Werkwijze van het aankopen van jouw woning"
TOP