Hypotheekadvies Alkmaar

Helder hypotheekadvies voorkomt nare verrassingen

Ga je een woning kopen of verbouwen, dan ontkom je er waarschijnlijk niet aan: een hypotheek. De juiste keuze is belangrijk voor je toekomst en kan zomaar tientallen euro’s schelen in je maandlasten. Hoe fijn is het dan als je een betrouwbare hypotheekadviseur achter je hebt staan? Iemand die kennis van zaken heeft en zorg draagt voor jouw geldzaken terwijl jij bezig bent met het realiseren van je woonwensen.

Waarom een hypotheekadviseur?

Door vooraf goed te onderzoeken welke financiële mogelijkheden je hebt voorkom je teleurstellingen. Het is heel vervelend als je de hypotheek niet rond krijgt, nadat je al een bod hebt uitgebracht op je droomwoning. Als je goed beslagen ten ijs komt kun je sneller handelen, beter onderhandelen en zelfverzekerder je keuzes maken. In een oververhitte woningmarkt, met veel concurrenten, kan dit hét verschil maken.

Is het voorbehoud van financiering altijd nodig? Kan je een overbruggingshypotheek krijgen? Hoe zit het met verbouwingskosten? Vragen die een hypotheekadviseur graag voor je beantwoordt. Zo kan jij trefzeker bieden en heeft de verkopende partij zekerheid dat de verkoop doorgaat.

Hypotheekadvies in Alkmaar, gewoon via ECHT Makelaars

Wij van Echt Makelaars & Taxateurs hebben verstand van woningen en de woningmarkt. Daarom gaan wij niet in de schoenen staan van een hypotheekadviseur, wij doen alleen waar we ECHT goed in zijn. Wel willen we onze klanten graag een complete dienstverlening bieden. Daarom werken wij samen met diverse onafhankelijke hypotheekadviseurs in de omgeving van Alkmaar. Zij hebben ieder hun eigen specialisme. Of je nu starter bent of doorstromer, ondernemer, zzp’er of flexwerker: wij brengen je in contact met de juiste adviseur.

Eerlijk en objectief hypotheekadvies

Al onze samenwerkende hypotheekadviseurs zijn volledig zelfstandig en werken niet voor een vaste bank of geldverstrekker. Ook zijn ze geen onderdeel van Echt Makelaars & Taxateurs. Je mag dus vertrouwen op een eerlijk, objectief en goed onderbouwd advies. Het voordeel voor jou is dat wij al een selectie hebben gemaakt van bekwame, professionele hypotheekadviseurs. Je weet dus zeker dat je bij een goede partij terecht komt. Dat scheelt jou weer zoekwerk.

Ook voor zaken als het oversluiten van de hypotheek, het verlagen van de hypotheekrente of bij minder leuke zaken zoals een echtscheiding brengen we je graag in contact met de juiste adviseur. Dit doen we kosteloos en belangeloos, zelfs als je geen klant van ons bent. Wellicht kunnen we je op een later moment alsnog van dienst zijn als makelaar of taxateur.

"Hypotheekadvies in Alkmaar"

Nu al weten wat je kan lenen?

Vul de onderstaande rekentool in. Wil jij exact weten hoeveel jij kan lenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 "Nu al weten wat je kan lenen?"

Misschien ook handig

"Ook intressant"
TOP