Makelaar heerhugowaard

Zoek je een makelaar in Heerhugowaard?

Je huis in Heerhugowaard verkopen

Je huis verkopen is een grote stap. Er komt veel bij kijken, van professionele foto’s tot de juiste advertentietekst op Funda. Dat kun je allemaal zelf doen…maar weet jij precies hoe je jouw woning optimaal in de markt zet? ECHT Makelaars weet dat wel. We hebben ruime kennis van de lokale woningmarkt in Heerhugowaard, zodat we je huis of appartement goed op waarde kunnen schatten. Tijdens het gehele verkooptraject begeleiden we je, zodat jij straks het beste verkoopresultaat behaalt.

De voordelen van een verkoopmakelaar

De woningmarkt beweegt razendsnel. Er is weinig aanbod en veel concurrentie. Bij de verkoop van je woning moet je keuzes maken: een bieden-vanafprijs of gewone vraagprijs? Groepsbezichtiging of individueel? Welke verkoopvoorwaarden zijn belangrijk? ECHT Makelaars helpt jou bij het maken van deze keuzes. We zetten je huis of appartement slim in de markt en zorgen dat je het maximale uit de verkoop haalt: een hoge prijs met gunstige voorwaarden.

Woningzoekenden weten ons te vinden

ECHT Makelaars heeft een groot actueel bestand van woningzoekenden. We zetten je woning dus niet ‘op goed geluk’ op Funda, maar weten precies hoe de woningvraag is. Sterker nog, het kan zomaar dat we de koper van jouw woning al gevonden hebben en rechtstreeks kunnen benaderen. Zou dat niet ideaal zijn? Natuurlijk plaatsen we je woning ook op Funda en andere woningaanbod-sites, zoals Jaap.nl. En we zetten hem in de spotlight op al onze social media. Via ons heb je dus een groot bereik.

Heerhugowaardse verkoopmakelaar met aandacht voor kwaliteit

Bij ECHT Makelaars zijn we pas tevreden als het ECHT goed is. Een succesvolle verkoop vraagt om aandacht. Aandacht voor de woning, zodat we die zo mooi mogelijk presenteren. Daarom werken we met vaste partners voor fotografie, film en plattegrond. Aandacht voor jou als verkoper, door goed te luisteren naar je wensen en daar rekening mee te houden. En aandacht voor de woningzoekenden, door ze in alle rust de woning te laten zien. Wij organiseren dan ook geen groepsbezichtigingen: elke geïnteresseerde krijgt de tijd om zich alvast thuis te gaan voelen in je woning.

 

"Lokale makelaar, met een netwerk in heel Nederland"

Je huis in Heerhugowaard verkopen? Maak een afspraak voor onze gratis waardebepaling.

Wil je weten wat je woning waard is? We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en gratis waardebepaling. Deze is realistisch en goed onderbouwd. Ook vertellen we je alles over ons verkoopproces. Hieronder nemen we je er in vogelvlucht alvast doorheen:

1. Kennismaking en waardebepaling. We komen bij je langs en lopen samen de woning door. Wij doen ons huiswerk, door recent verkochte woningen te bekijken en stukken op te vragen bij de gemeente en het kadaster. Zo bepalen we de ideale vraagprijs.

2. Afstemming van de kosten en het presentatiepakket. Je ontvangt een duidelijk kostenoverzicht bij onze werkzaamheden. We geven je advies over het verkoopklaar maken van de woning en we kiezen samen het best passende presentatiepakket.

3. Verkoopklaar maken en in de markt zetten. Wij regelen afspraken met de interieurstylist (indien nodig), fotograaf en inmeter. We maken een ECHT pakkende verkooptekst en digitale brochure en melden je woning aan op alle verkoopwebsites en social media. Jij krijgt toegang tot je persoonlijk klantenportaal, Move.

4. Bezichtigingen en onderhandelen. We benaderen woningzoekenden in onze database. Met geïnteresseerden plannen we een bezichtiging. Jij ontvangt een terugkoppeling van elk contact. Komt er een bod, dan voeren wij namens jou de onderhandelingen.

5. Controle van koopakte en nazorg. Is er overeenstemming met een koper? Gefeliciteerd! Wij bewaken alle voorwaarden rond de verkoop, zoals de bankgarantie en ontbindende voorwaarden. We controleren de leveringsakte, zijn aanwezig bij de eindinspectie van de woning en bij de overdracht bij de notaris. Zijn er daarna nog vragen of problemen, dan blijven we beschikbaar.

Dat klinkt goed, bel mij:
Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

"Makelaar in Heerhugowaard"
TOP