Makelaar Alkmaar

Mijn huis verkopen in Alkmaar

Het verkopen van jouw huis is een spannend moment. Wij begrijpen als geen ander wat er bij komt kijken om jouw woning of appartement te verkopen. Daarom krijg je van ons alle aandacht en tijd om alles rustig te bespreken. De kracht van een Alkmaarse makelaar! Het is gekke markt wij zien dat iedere dag. Doordat er meer vraag dan aanbod is het belangrijk om jouw woning goed te verkopen, dit gaat niet altijd om de hoogste prijs.

Waarom een verkoopmakelaar?

Twijfel jij of je een makelaar in moet schakelen bij het verkopen van jouw woning in Alkmaar? Wij zijn iedere dag bezig met het aankopen of verkopen van een woning of appartement in Alkmaar. Wij weten waar je op moet letten, wat de waarde is van jouw woning of appartement. Daarnaast hebben wij een groot bereik onder woningzoekende in Alkmaar. Wij helpen jou graag bij het verkopen van jouw woning, de NVM makelaar van Alkmaar.

Kies een makelaar in Alkmaar

Wij adviseren altijd om een makelaar uit Alkmaar te kiezen. Een lokale makelaar is op de hoogte van de vraag, aanbod en de waarde van je woning. Daarnaast zijn alle makelaars van ECHT Makelaars & Taxateurs uit Alkmaar bekend met eventuele regelgeving, nieuwbouwplannen of recente zoekopdrachten. Wij van ECHT Makelaars & Taxateurs nemen alles uithanden bij een verkooptraject, wel zo handig.

Wij hebben misschien wel een koper voor jouw woning

Wij hebben een database met woningzoekende, misschien hebben wij al een koper voor jouw woning. Daarnaast zijn wij actief of Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn en Pinterest en hebben daardoor veel woningzoekende onder onze volgers. Resultaat is belangrijk bij het verkoop van jouw woning of appartement. Bij ons geen groepsbezichtiging maar in individuele kijk momenten. Dus niet alleen aandacht voor de verkoper, maar ook voor de koper. Iedereen verdient toch aandacht?

Gratis waardebepaling

Wil jij ook weten wat jouw woning waard is? Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en het bepalen van de waarde van jou woning. Dit zullen wij onderbouwen met gegevens uit het NVM systeem. Ook kunnen wij jou vertellen hoe het proces eruitziet van het verkopen van jou woning of appartement.

"De kwaliteit van een NVM makelaar"

Presentatie is belangrijk

Wij van ECHT Makelaars & Taxateurs vinden het belangrijk om jouw woning goed te presenteren. Dit doen wij dan ook via de verschillende kanalen die er zijn zoals, Facebook, Instagram, Youtube en de woning aanbodsite ’s zoals Funda, Jaap, Pararius en op onze eigen website.
Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de foto’s, plattegronden en filmpjes gelijk blijft. Daarom werken wij altijd met vaste partijen.
Ook werken wij, waar nodig met een vaste interieurstylist welke de woning presentatie klaar maakt. Wil jij tips om jou woning presentatie-klaar te maken? Lees meer…

Wonen in de regio Alkmaar

Wonen in Alkmaar! Natuur om de hoek zoals strand, bos en natuurgebied het Geestmerambacht.    Maar natuurlijk ook wandelen langs de grachten, de hofjes en de fantastische historische panden. Of gewoon lekker winkelen in een van de winkelstraten of lekker eten in ene van de horecagelegenheden die Alkmaar rijk is.

Jouw woning succesvol verkopen!

Wij hanteren de volgende stappen, wel zo helder.
Stap 1:

 • Kennismaken met een vaste makelaar van ECHT Makelaars & Taxateurs
 • Wij doen ons huiswerk! Wij bekijken welke woningen er in de buurt zijn verkocht en vragen de stukken op bij de gemeente en kadaster
 • Samen lopen wij de woning door
 • Geven een vraagprijs af en bespreken de reële opbrengst

Stap 2:

 • Je ontvangt natuurlijk een kosten overzicht voor de werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren.
 • Advies over het verkoop klaar maken van uw woning of appartement
 • Samen kiezen wij het presentatiepakket

Stap 3:

Inschakelen van een interieurstyliste, wanneer gewenst

 • Afspraak maken met de fotograaf en de inmeter.
 • Maken van een ECHT pakkende verkooptekst en digitale brochure
 • Toegang tot je persoonlijk klantenportaal, Move
 • Aanmelden bij de NVM database, op onze eigen website, Funda, Jaap, Pararius en socialmedia

Stap 4:

 • Actief benaderen van woningzoekers in ons bestand
 • Afspraken maken en bezichtigingen met potentiële kopers
 • Terugkoppeling van bezichtigingsafspraken, zowel telefonisch als via het klantenportaal
 • Onderhandelen en adviseren

Stap 5:

 • Koopakte opstellen en begeleiden bij het ondertekenen
 • Termijnbewaking bankgarantie en ontbindende voorwaarden
 • Controleren van de leveringsakte en de notariële eindafrekening
 • Eindinspectie van de woning
 • Begeleiding bij de overdracht bij de notaris
"Dé kracht van de lokale makelaar"
Hoe kunnen we jou helpen? Alle diensten
Woning verkopen

Zoek je een makelaar in Alkmaar om je woning of appartement te verkopen? Neem contact op met ECHT Makelaars & Taxateurs voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer
Woning verkopen als bewindvoerder

Als bewindvoerder kun je besluiten dat de woning van je cliënt verkocht moet worden. Voor de eigenaar is dit vaak een emotioneel proces, met flinke financiële gevolgen.

Lees meer
Woning taxatie

Wil jij je huis in Alkmaar of omgeving laten taxeren? ECHT Makelaars & Taxateurs levert betrouwbare taxatierapporten tegen vaste lage prijzen.

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP