Stille verkoop

Stille verkoop via ECHT Makelaars Alkmaar

Ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je je huidige woning verkopen. Maar wat als je geen zin hebt in een bord in de tuin, drukke bezichtigingsdagen of nieuwsgierige pottenkijkers? Stille verkoop is de ideale oplossing.

Bij stille verkoop adverteren we je woning niet bij een breed publiek, maar uitsluitend bij een matchende doelgroep binnen ons eigen netwerk. Zo komt je woning alleen in beeld bij mensen die actief zoeken naar huizen met overeenkomende kenmerken.

Stille verkoop? Bij ECHT Makelaars kan dat

Waarom stille verkoop via ECHT Makelaars?

Bij stille verkoop speelt privacy vaak een rol. Dan wil je een makelaar die vertrouwelijk omgaat met je gegevens. Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor in Alkmaar, met veel persoonlijke aandacht voor elke klant. Tegelijk beschikken we over een groot klantennetwerk en toegang tot het NVM zoeksysteem.

ECHT Makelaars is gespecialiseerd in regio Alkmaar. We kennen het gebied en de lokale woningmarkt. Dit betekent dat we je woning in de stille verkoop doelgericht kunnen aanbieden aan serieuze geïnteresseerden.

Verkoop van jouw woning op maat

Hoe werkt stille verkoop?

Heeft u een bijzondere woning, is er geen haast bij de verkoop of stelt u prijs op privacy in het verkooptraject? Dan is stille verkoop een geschikte aanpak. Bij ECHT Makelaars in Alkmaar pakken we dat als volgt aan:

● In een vrijblijvende kennismaking bespreken we de voor- en nadelen en het complete stappenplan.
● We overleggen welke informatie online mag komen zoals foto’s, plattegrond en prijs.
● We plaatsen de woningadvertentie in het NVM zoeksysteem en binnen ons eigen netwerk. Actieve woningzoekenden krijgen bericht als de woning binnen hun zoekcriteria past.
● We regelen bezichtigingen, voeren de onderhandelingen namens jou en zorgen dat alle voorwaarden en contracten correct zijn opgesteld.

Stille verkoop is altijd een aanpak op maat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk de woning helemaal niet online te adverteren, maar via een selectief vertoonde brochure. Dit is geheel afhankelijk van de verkoopwensen.

Interesse in stille verkoop in regio Alkmaar?
Denk je erover na om je woning in de stille verkoop te doen? Wij begeleiden je hier graag bij. Neem contact met ons op voor een gratis kennismaking en uitleg.

Hoe werkt het?
TOP