Cribb – meer woning aanbod

Vind huizen die nog niet op Funda staan.

Ontdek het unieke woningaanbod op Cribb.

Ben jij op zoek naar je nieuwe woning? En wil het maar niet lukken via Funda? Dan is Cribb iets voor jou. Op Cribb vind je huizen die nergens anders te koop staan. Je krijgt als eerste de kans om deze huizen te bezichtigen, voordat ze beschikbaar zijn voor de rest van de markt. Er is één spelregel: je eigen huis moet ook op Cribb.

Huis kopen én verkopen met Cirkl: via Echt Makelaars

Als je gaat verhuizen wil je dat de overdracht van je oude en nieuwe woning soepel op elkaar aansluiten. Je zit niet te wachten op dubbele lasten of een tijdelijke huurwoning. Dus: éérst kopen, dan pas verkopen. Maar andere kopers doen dat ook. Zo zitten woningzoekenden op elkaar te wachten. Cribb doorbreekt dat.

Deelnemers zetten hun huis exclusief te koop op Cribb. Dat gebeurt via geselecteerde makelaars. Echt Makelaars werkt samen met Cribb en mag jou dus toegang geven tot dit unieke woningplatform.

Alleen leden kunnen de huizen bekijken en een bezichtigingsafspraak maken. Je staat eindelijk vooraan in de rij, zonder risico op volle bezichtigingsdagen en tientallen biedingen. Gelijktijdig verkoop je jouw eigen woning. De verkoopvoorwaarden bepaal je zelf. Samen met Cribb zorgen wij dat jij een probleemloze overdracht hebt. Zo kun je met een gerust hart je droomwoning aankopen nog voordat je eigen huis is verkocht.

De voordelen van Cribb:
– Aanmelden is gratis
– Veilig en besloten systeem voor berichten en biedingen
– Exclusief woningaanbod alleen voor leden
– Serieuze kijkers en biedingen voor je eigen woning
– Je bepaalt zelf je verkoopvoorwaarden
– Verhuizen zonder dubbele lasten of tijdelijke woonruimte
– Volledige begeleiding door Echt Makelaars

 

Hoe werkt Cribb?

In 6 stappen naar je nieuwe woning

1. Maak je gratis Cribb-account via Echt Makelaars
Samen kijken we of Cribb bij je past. Ja? Dan kun je via Echt Makelaars een account maken. Vooraf maken we goede afspraken over onze dienstverlening bij de aankoop en verkoop van jouw woning.

2. We maken jouw woning verkoopklaar
Echt Makelaars helpt je bij de styling en presentatie van je woning, zodat hij tiptop online staat. En we geven advies over de verkoopstrategie en waardebepaling. Je kunt de advertentie op Cribb op elk moment zelf aanpassen.

3. Zet je woning online en check het woningaanbod
Zodra je eigen woning op Cribb staat krijg je toegang tot het volledige woningaanbod. Komt er een nieuw huis beschikbaar dat voldoet aan je woonwensen? Dan sturen wij je een e-mail.

4. Plan zelf de bezichtigingen (zonder gedoe)
Bezichtigingen plan je zelf via Cribb. Een makelaar van Echt Makelaars helpt je daarbij. We kunnen je begeleiden bij bezichtigingen van je potentiële droomwoning, en we organiseren de rondleidingen bij kijkers in jouw huis.

5. Regel de koop en verkoop in één proces
Je beheert zelf alles rondom de aan- en verkoop van je huis. In Cribb zie je de status van kijkafspraken, biedingen en voorwaarden. Maar je doet het niet alleen: een makelaar van Echt Makelaars helpt en adviseert je tijdens de onderhandelingen.

6. Laat de rest over aan Echt Makelaars
Echt Makelaars helpt je bij het regelen van een optimale overdracht. We stellen een (ver)koopcontract op en handelen alle juridische verplichtingen af. Ook voor nazorg kun je altijd bij ons terecht.

Woningaanbod dat je nergens anders kunt vinden
TOP