ECHT zichtbaar je huis verkopen

ECHT zichtbaar je huis verkopen

Verkoop je je huis? Dan wil je graag dat veel mensen het zien. Alleen zo komen er genoeg potentiële kopers kijken en vergroot je de kans op een snelle verkoop en een goede verkoopprijs. Naast alle digitale kanalen is ECHT contact en ECHT zien natuurlijk de beste manier om mensen te bereiken. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw woning ECHT zichtbaar is en dat doen we met ons eigen pand!

 

ECHT Makelaars en Taxateurs is gevestigd in hartje Alkmaar. Aan de Laat, één van de bekendste straten van de stad, waar áltijd mensen zijn. En dat is fijn, want al die mensen lopen langs onze etalage. Dag in, dag uit, overdag en ’s avonds. Zo hebben we alle gelegenheid om potentiële kopers jouw huis te laten zien.

ECHT zichtbaar met een goede presentatie

Stap één is natuurlijk de presentatie van je huis. Samen met onze mediapartners zorgen we voor professionele foto’s, een 360 graden-tour, een video en correcte 2D- en 3D-plattegronden. Daarbij denken we ook mee over de uitstraling van je woning. Zo zetten we je huis samen op z’n paasbest in de spotlights. De foto’s gebruiken we bij de presentatie online, op Funda, Jaap en Pararius én via onze social media kanalen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De combinatie van online én offline presentatie is waarom jouw woning ECHT zichtbaar is.

Jouw woning in de etalage

Onze etalage wordt dagelijks door honderden mensen bekeken. Mensen die langslopen om even te zien wat er in Alkmaar en omgeving te koop staat. Of omdat ze écht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Die mensen zien allemaal jouw huis, dat staat te shinen in onze etalage. Op onze schermen tonen we ons actuele aanbod van woningen in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Bergen(nh). Stilstaan is even blijven kijken en dat gebeurt dan ook voortdurend. En als mensen dan nog vragen hebben of een woning willen bezichtigen, kunnen we ze persoonlijk te woord staan. Die persoonlijke benadering maakt het verschil.

TOP