ECHT Makelaars & Taxateurs
Bekijk de foto van: Vijverlaan 6, 1851 ZW Heiloo in  - Echt Makelaars & Taxateurs
Verkocht

Vijverlaan 60 Heiloo

€ 495.000

9.2 Verkoop

9.8 Aankoop

Alle beoordelingen

"ECHT kwam, zag en overwon! ECHT nam alle tijd en was daardoor voor ons kort en bondig. Zeer prettige samenwerking!"

Dhr. Liefting

Kenmerken Vijverlaan 60 Heiloo
Soort Appartement
Subtype Maisonnette
Bouwjaar 1995
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Aant. slaapkamers 2 Slaapkamers
Inhoud 370 m3
Woonoppervlakte 108 m2
Aantal kamers 4 Kamers
 
Prijs € 495.000 k.k.
Oplevering In overleg
Status Verkocht
Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd
Energielabel B
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Tv kabel
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Verwarming Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water Cv ketel
C.V.-ketel type Intergas hr, 2011, eigendom
Isolatie Volledig geisoleerd
 
Buitenruimte Geen tuin
Schuur / berging Box, 8 m2, voorzien van elektra
1/1
Toon meer
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Vijverlaan 60, Heiloo - Echt Makelaars & Taxateurs
Foto's

ECHT fijn wonen in deze 4-kamer maisonnette met ruime balkon en eigen berging! Een heerlijk woning, gelegen in een jaren ’90 wijk aan de buitengrens van Heiloo, met zeer ruim en vrij uitzicht over de golfbaan die Heiloo rijk is. Deze fijne woning ligt op de 2e en 3e verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden complex. Met het ruime dakterras, gelegen op het zuiden, geniet u ieder moment van het zonnetje. Doordat dit appartement aan de rand van het dorp ligt, is het strand van Castricum en Egmond aan zee binnen een half uur op de fiets te bereiken. Bovendien is de zuidelijke ontsluitingsweg, de weg naar Haarlem, Amsterdam en Schiphol vanuit Heiloo. De woning is in 2018 geheel inwendig aangepakt en gemoderniseerd. Het appartementsgebouw is 1 van de 5 gelijksoortige gebouwen met een VVE welke zeer goed bij kas zit. In elk gebouw zijn 6 woningen gesitueerd, welke deel uitmaken van een totaal van 30 woningen die onder de VVE beheer vallen.

De indeling is als volgt;

Begane grond:
Via de parkeerplaats lopen we naar de algemene toegang met bellentableau. Je komt binnen in de centrale hal en met de ruime trap gaan we naar de 2e verdieping waar het appartement zich bevindt.

2e verdieping:
We komen binnen in de entree-hal van het appartement welke ons toegang geeft tot de woonkamer, welke geheel voorzien is van vloerverwarming. De woonkamer is verrassend licht, dit komt door de 6 grote raampartijen, gelegen op het zuiden. Met ook nog eens eerste rang uitzicht op de golfbaan!
De verwarming op de woonverdieping en de verbouwde badkamer op de slaapverdieping wordt digitaal bedient d.m.v. van een Honeywell thermostaat via het interne Wifi systeem.
Vanuit de woonkamer bereiken we ook de luxe, in 2018 vernieuwde, keuken. Deze is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en een BORA inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Als kers op de taart heeft de keuken een prachtig natuurstenen werkblad. De warmwatervoorziening in de keuken is afkomstig uit een Daalderop close-in 10 liter boiler.
Vanuit de keuken hebben we toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken vinden we de cv-ketel, mechanische ventilatie, vloerverwarmingsverdeler en werkbladen waaronder het witgoed geplaatst kan worden.
Terug in de woonkamer lopen we naar de tussen hal die ons weer toegang geeft tot het vernieuwde toilet. Via de woonkamer komen we ook op het heerlijke dakterras gelegen op het zuiden. Gegarandeerd de hele dag zon en optimaal genieten van het uitzicht.

3e verdieping:
Via de vide bereiken we de 2 ruime slaapkamers en de zeer nette badkamer. Beide slaapkamers beschikken over een (afsluitbare) eigen deur naar de badkamer.

Belangrijk om te weten:
– Energielabel B
– In 2018 inwendig geheel aangepakt en gemoderniseerd
– Luxe keuken en badkamer
– Woonverdieping geheel v.v. vloerverwarming
– Ruim dakterras op het zuiden
– Vrij uitzicht
– Actieve VvE
– Servicekosten € 175,- per maand
– Kijk voor meer informatie op echtmakelaar.nl

Interesse in deze woning? Schakel direct je NVM aankoopmakelaar in.
Je aankoopmakelaar bespaart je veel tijd, geld en zorgen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Omschrijving
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1
9.954 Woningen
22.689 Inwoners
71% Koopwoningen
28% Huurwoningen
Leeftijdsopbouw Heiloo Landelijk
100%

0-14 jaar

15-24 jaar

25-44 jaar

45-64 jaar

65+ jaar

Lees meer over  Heiloo
Bron: CBS

We hebben momenteel vergelijkbare woning(en) in ons aanbod. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe vergelijkbare woning door ons wordt aangeboden? Bewaar dan deze zoekopdracht!

Zoekopdracht vergelijkbare woning