ECHT Makelaars & Taxateurs

Het succes verhaal van verkopen

Het succesverhaal van…

Naam: Martina & Ronald
Adres: De Houtbos 2 in Koedijk

Een ECHT verkoopsucces in Alkmaar: trotse verkopers Martina en Ronald vertellen ons vol enthousiasme hoe ze bij ECHT Makelaars & Taxateurs met de ‘’echte service als vroeger’’ hun woning hebben verkocht. En het is ook nog eens een uniek verkoopsucces voor ECHT Makelaars & Taxateurs: de Houtbos 2 is als tweede woning verkocht via de NVM online bieden tool!

Het begin van een succesverhaal…

Het begon allemaal met de aankoop van hun nieuwe huis. De mannen van ECHT Makelaars & Taxateurs, zoals Martina en Ronald het zelf zeggen, werden van harte aanbevolen door hun aankoopmakelaar. Het stel was op zoek naar een leuke makelaar met verstand van zaken. ‘’Het ging allemaal heel vlot’’ vertelt Martina. De klik tussen de verkopers en makelaar Laurens was er meteen. Met de hulp van styliste Nikki van HUISS Styling uit Alkmaar hebben ze hun pas verbouwde huis verkoop klaar gemaakt. Dit is voor verkopers geheel kosteloos in het verkooptraject via ECHT Makelaars & Taxateurs. ECHT Makelaars & Taxateurs werkt met een vast aantal mensen, een vaste interieurstyliste die met de sfeer in het huis meevoelt en een goede fotograaf die realistische foto’s maakt van de woning.

‘’Als je zaken met elkaar gaat doen, of je nou een keuken gaat kopen of een fiets, ik vind dat je samen op een leuke manier door een deur moet gaan … daar is ECHT Makelaars & Taxateurs goed in!’’

De online bieden tool: transparantie geeft vertrouwen

De Houtbos 2 was populair: er waren veel bezichtigingen en enthousiaste kopers op de kust. Dit gaf de kans aan Martina en Ronald om hun woning via de NVM online bieden tool te verkopen. Hoe werkt dat nou precies? De NVM online bieden tool is bedacht om transparantie in het gehele biedproces te geven. Via een account konden geïnteresseerden op de Houtbos 2 zien wat andere geïnteresseerden hadden geboden met de voorwaarden van hun bod. Ronald vertelt: ‘’Vijf dagen lang kon er op onze woning geboden worden, maar het bieden begon pas een uur voor sluitingsdatum’’. Ze geloofden hun ogen niet: er kwamen veel biedingen en mede door de NVM online bieden tool hebben ze hun woning voor een goede prijs verkocht.ECHT Makelaars & Taxateurs is de eerste makelaar in Alkmaar die werkt met dit systeem. Meer weten over de NVM online bieden tool? Lees het in onze andere blog: NVM Online Bieden

Service met een lolletje

Hoe ziet het stel de service van ECHT Makelaars & Taxateurs? Tja, zie dat maar eens in drie woorden te omschrijven! Vakkundig enthousiast, modern en helemaal van nu dat is hoe Martina en Ronald de service hebben ervaren. ‘’De service is lekker van nu, in een ontspannen sfeer met hier en daar een grapje’’ vertelt Martina. En dat klopt helemaal want ze zitten bijvoorbeeld samen in een Whatsappgroep. Dit maakt het ‘’zaken doen’’ laagdrempelig en je kunt simpelweg ’s avonds ook nog een appje sturen. Voor het stel voelde het als een tijdelijk vriendschapsgevoel. En ook speciaal: de verkoop van de Houtbos 2 is één van de eerste verkooptrajecten die ECHT Makelaars & Taxateurs heeft mogen doen.

‘’Laurens is super enthousiast, hij rent voor je uit, hij ziet dingen waarvan wij denken: dat zouden andere makelaars niet zien’’

En denk je nu? Die goede service zal wel onbetaalbaar zijn? Nee hoor! De makelaars doen hun werk voor een hele scherpe prijs. En ook leuk om te weten: wist je al dat ECHT Makelaars & Taxateurs met veel lokale ondernemers samenwerkt? Het heeft Martina en Ronald in ieder geval geïnspireerd om lokaal spullen voor hun nieuwe huis te kopen.

Een ECHT andere kijk

Makelaar Laurens heeft letterlijk drie dagen lang bezichtigingen gedaan, om ECHT persoonlijk aan de geïnteresseerden de woning te laten zien. In deze gekke woningmarkt wordt geen open dag georganiseerd. ECHT onderscheidend toch?

Tips van Martina & Ronald

Kriebelt het in je hoofd om je woning te verkopen? Een eerste tip van Ronald: Zorg dat het huis opgeruimd is, vaak zie je zelf niet eens meer wat je nog meer kan opruimen! Vraag daarnaast aan de verkoopmakelaar of ze met een vaste of wisselende fotograaf werken. In ons geval is dat ECHT bepalend geweest dat ECHT Makelaars & Taxateurs met een goede vaste fotograaf werkt. En als je er zelf niet uitkomt met het verkopen of het opruimen van je huis vraag iemand die daar verstand van heeft, bijvoorbeeld Nikki van HUISS Styling. Dat is ECHT belangrijk. En nog een aantal bonustips: zoek een makelaar die jouw kopers persoonlijke aandacht geeft, wees niet bang om te vragen, zorg voor iemand die goed bij je past, die je vertrouwt en een visie heeft op de woningmarkt van nu.

Heb je net als Martina en Ronald de verkoopkriebels? Maak dan snel een afspraak met de makelaars van ECHT Makelaars & Taxateurs. Bel of mail ons voor een vrijblijvend verkoopgesprek en voor je het weet staan Laurens en Sven ook bij jou op de stoep.  072-202 131 20 | info@echtmakelaar.nl

TOP