Huis verkopen in Alkmaar

Huis of appartement verkopen in Alkmaar

Huis verkopen in Alkmaar?

Wil jij je huis in Alkmaar te koop gaan zetten? Dan helpt ECHT Makelaars je. Als lokale Alkmaarse makelaar zijn we goed bekend met de lokale woningmarkt. We kennen de Alkmaarse straten en wijken en weten precies wat woningzoekenden in de regio graag willen. Jij wil het beste resultaat uit de verkoop van je woning halen. Wij weten hoe je dat bereikt: met tijd, aandacht en de juiste strategie.

Hoe verkopen wij jouw woning in Alkmaar?

We gaan voor het beste resultaat bij elke stap. Zo werken we met de beste mediapartners om je woning optimaal te presenteren. Denk hierbij niet alleen aan professionele foto’s, maar ook aan een volledige 360 graden-tour, een video en correcte 2D- en 3D-plattegronden. Hoe beter we je woning presenteren, hoe eerder we een koper hebben gevonden.

Hebben we je huis goed in beeld? Dan zetten we de advertentie online. Dat doen we natuurlijk op Funda, de meest gebruikte website door woningzoekenden. Daarnaast plaatsen we je woning ook op andere woningverkoopsites zoals Jaap en Pararius en maken we slim gebruik van social media. Via o.a. Facebook en Instagram bereiken we duizenden potentiële kopers meer dan alleen de kijkers die via Funda komen.

Toch blijft de belangrijkste factor het ‘ouderwets’ makelen, tijdens de bezichtigingen. Want dat is het moment dat een kijker verliefd kan worden op je huis, en zichzelf er ziet wonen. Hierin maken wij ECHT het verschil als verkoopmakelaar. We nemen de tijd voor elke bezichtiging. Kijkers krijgen alle gelegenheid om de sfeer te proeven en de woning rustig te bekijken. ECHT Makelaars organiseert dan ook vrijwel geen eenmalige open huizen of grootschalige bezichtigingsmomenten. Want wie wil er nou in de rij staan om de badkamer te bekijken?

Een huis op internet zetten, dat kan elke makelaar. Wil je dat het ECHT goed gebeurt, met aandacht voor jou en de kopers zodat je het beste resultaat behaalt? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling en kennismaking.

ECHT Makelaars: van Heerhugowaard tot Bergen

ECHT Makelaars & Taxateurs is een nieuw makelaarskantoor in de regio. We zijn uitsluitend regionaal actief, in plaatsen als Heerhugowaard, Sint Pancras, Heiloo en Bergen. En natuurlijk in Alkmaar. Dit maakt ons tot lokale specialist. We kennen de streek zeer goed. Een bewuste keuze: deze regionale focus betekent dat we woningkopers en -verkopers in de buurt optimaal kunnen begeleiden.

We vinden het belangrijk dat elke stap van het proces ECHT goed verloopt. Van de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Kies je voor ons als verkoopmakelaar? Dan regelen wij de gehele verkoop van A tot Z precies zoals jij dat wil.

ECHT Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse branchevereniging voor makelaars. Dit keurmerk mag niet elke makelaar dragen. Het betekent dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat onze makelaars jaarlijkse bijscholing volgen om hun kennis en kwaliteit hoog te houden.

Die kennis zetten we graag in voor jouw woning. Ben jij van plan je huis in Alkmaar te verkopen? En zoek je naar een prettige verkoopmakelaar uit de buurt?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag alles over onze succesvolle aanpak in een vrijblijvend gesprek.

"Dé lokale makelaar"
TOP