ECHT Makelaars & Taxateurs

Tips om jouw woning presentatie-klaar te maken

Tips om jou woning te verkopen

Kies jij ervoor om de verkoop van jouw woning uit handen te geven aan ECHT makelaars & taxateurs? Dan presenteren wij jouw woning optimaal op social media, Funda en natuurlijk onze eigen website.

Unieke 3D impressie van jouw woning
Uniek in Alkmaar: voor het presenteren van jouw woning gebruiken wij niet alleen foto’s, een video en een plattegrond, maar ook een matterport 3D impressie van jouw woning. Wat dit is? Wij maken een volledige 3D impressie van jouw woning, zo krijgen kopers al een ECHT goede indruk.

Maar wij hebben ook jou hulp nodig! Voordat wij de woning kunnen presenteren zijn er een aantal dingen die je zelf kan doen om jouw woning presentatie-klaar te maken. Door de jarenlange ervaring  in het zo goed mogelijk presenteren van de woning presenteren zetten wij hieronder een aantal tips op een rij. Zodat jij goed bent voorbereid.

De woonkamer

Ruim de spullen op die niet thuis horen in de woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan schoenen, kranten, opladers en snoeren. Vergeet ook niet de persoonlijke spullen weg te halen, zoals foto’s.  Zorg ervoor dat open kasten netjes zijn georganiseerd en dat spullen op de vensterbank opgeruimd zijn, zodat je naar buiten kan kijken.
net als in de woonkamer is het belangrijk dat spullen die niet horen in de slaapkamer opgeruimd zijn. Denk aan slingerende kleding, schoenen, etc. Maak het bed netjes op met een neutrale dekbedovertrek. Voeg eventueel extra kussens toe. Door het beddengoed te strijken oogt het fris en net. Zorg voor een hoteluitstraling: schoon, fris en luxe.

De keuken

Zorg ervoor dat het aanrecht helemaal leeg is. Haal keukengerei en bakjes weg. Zorg ervoor dat er geen doekjes liggen bij de spoelbak en haal magneten en Post-Its weg van de koelkast. Hang een schone thee- en handdoek op. Ten slotte is het belangrijk dat er ruimte is op de vensterbank, zodat je naar buiten kan kijken.

De badkamer

Verwijder shampoo flesjes en cosmeticaproducten in de douche, badrand of bij de wastafel uit het zicht. Haal daarnaast wasgoed en een eventueel douchegordijn weg. Dit oogt netter en schoner. Heb je een wasmand? Zorg ervoor dat de wasmand afgesloten kan worden.

Tuin of balkon

Haal fietsen, vuilnisbakken of vuilniszakken uit de tuin. Snoei de planten en maai het gras, dit geeft een verzorgde indruk. Haal het onkruid weg tussen de tegels en veeg het terras. Bij mooi weer ziet het er gezellig uit als er kussens de stoelen liggen. Ten slotte een laatste tip: haal het verkoopbord tijdelijk weg.

 

TOP