Bekijk de foto van: Lambert Doomerstraat 65, 1816 EM in Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Verhuurd

Lambert Doomerstraat 65 Alkmaar

€ 1.195 /mnd

9.2 Verkoop

9.8 Aankoop

Alle beoordelingen

"Als starters hebben we samen met Laurens en Sven binnen 1 maand een huis gekocht. We kunnen bijna niet geloven dat het in deze bizarre huizenmarkt gelukt is. Laurens hielp ons goed bij (het plannen van) de bezichtigingen en keek altijd kritisch naar de huizen. Toen ons bod geaccepteerd werd ging Sven nog een keer met ons kijken naar de bouwkundige staat van het huis, waardoor we met een gerust gevoel zijn verder gegaan met de aankoop. ECHT Makelaars is een klein kantoor, waardoor je altijd Laurens of Sven zelf aan de lijn krijgt. Ze reageren snel, houden je goed op de hoogte en kunnen al je vragen beantwoorden. We voelden van hen absoluut geen druk bij het zoeken naar een huis of het doen van een bod. Kortom: super blij met ons mooie huisje en erg dankbaar voor deze topmakelaars!"

Fam. Swager

Kenmerken Lambert Doomerstraat 65 Alkmaar
Soort Appartement
Type Maisonnette
Bouwjaar 1960
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Aant. slaapkamers 3 Slaapkamers
Aantal Badkamers 1
Inhoud 288 m3
Woonoppervlakte 90 m2
Aantal kamers 5 Kamers
 
Prijs € 1.195 /mnd
Waarborgsom € 1195
Oplevering Per datum, 01-03-2021
Status Verhuurd
Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd
Energielabel E
Voorzieningen Natuurlijke ventilatie, Tv kabel
Kwaliteit Normaal
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Verwarming C.v.-ketel
Warm water C.v.-ketel
C.V.-ketel type HR, 2021, eigendom
Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas
 
Buitenruimte Geen tuin
Garage Geen garage
Schuur / berging Inpandig, 9 m2
VVE Vergaderingen Ja
Periodieke bijdrage Ja
VVE Reservefonds Ja
VVE Onderhoudsverwachting Ja
VVE Opstalverzekering Ja
Woonstijlen Je kan er zo in
1/1
Toon meer
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Lambert Doomerstraat 65 , Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Foto's

Let op! alvorens er een bezichtiging wordt gepland vragen wij je om het inschrijfformulier in te vullen welke te downloaden is bij de woning op onze eigen website. Je vindt deze onder het kopje ‘brochure’. Bij gebleken geschiktheid nemen wij spoedig contact met je op voor een bezichtiging.

Dit is ECHT een verrassend appartement! De maisonnette is gelegen in een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex en ligt op de 1e en 2e verdieping van het gebouw. Ideaal is de indeling met een ruime woonkeuken aan de galerij kant en ruime en lichte woonkamer aan de voorkant. Op de 2e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van goed formaat, waarvan 1 met een heerlijk balkon op het zuiden. De ligging is ideaal met om de hoek het uitgebreide winkelcentrum ‘De Hoef’, basisscholen en zorgfaciliteiten. Binnen 5 minuten fietsen ben je bij het NS-station of de gezellige Alkmaarse binnenstad.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
De centrale entree met brievenbussen en bellentableau bevindt zich aan de zijkant. Vanuit hier zijn de berging in de kelder bereikbaar en de galerij op de eerste verdieping naar het appartement.

Eerste verdieping:
Vanaf de galerij stap je binnen in een ruime woonkeuken met trapkast. De keukenopstelling is helemaal nieuw geplaatst en v.v. inbouwapparatuur. Vervolgens een centrale hal met de meterkast, toilet en de trap. Aan de voorzijde een ruime woonkamer met vaste kast. De grote raampartij geeft heerlijk zicht op het groen en speelveld aan de overkant.

Tweede verdieping:
Via de trap in de hal op de eerste verdieping kom je op de overloop. Hier bevinden zich 3 slaapkamers van prima formaat. De grootste slaapkamer geeft toegang tot een woningbreed balkon op het zuiden. Als laatste is er hier nog een keurig volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel en ruime douche. Deze verdieping is keurig afgewerkt met lichte wanden en een doorgelegde laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– Waarborgsom 1 maand huur
– Huurperiode 2 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
– Minimaal (gezamenlijk) bruto maandinkomen is 3x de huurprijs
– Huisdieren in overleg, roken binnen niet toegestaan
– Beschikbaar per ca. 1 maart 2021 (definitieve datum nog te bepalen in verband met werkzaamheden)
– Huidig energielabel E zal nog worden verbeterd in verband met plaatsing nieuwe CV-ketel

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. huurder heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Huurder verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verhuurder en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door huurder aanvaard. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verhuurder en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Omschrijving
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Lambert Doomerstraat 65 , Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Lambert Doomerstraat 65 , Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Transparant box sizer image Bekijk de foto van: Lambert Doomerstraat 65 , Alkmaar - Echt Makelaars & Taxateurs
Alkmaar
50.431 Woningen
107.615 Inwoners
58% Koopwoningen
41% Huurwoningen
Leeftijdsopbouw Alkmaar Landelijk
100%

0-14 jaar

15-24 jaar

25-44 jaar

45-64 jaar

65+ jaar

Lees meer over  Alkmaar
Bron: CBS

We hebben momenteel vergelijkbare woning(en) in ons aanbod. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe vergelijkbare woning door ons wordt aangeboden? Bewaar dan deze zoekopdracht!

Zoekopdracht vergelijkbare woning