Woning verhuren

Je woning in Alkmaar verhuren zonder zorgen?

Dan zit je goed bij ECHT Makelaars. Wij verhuren je huis, appartement of studio in Alkmaar en omgeving. We zijn lokale specialist met ruime kennis van de Alkmaarse woningmarkt, evenals die in omliggende dorpen en steden als Heerhugowaard, Sint Pancras en Bergen. Voor jou betekent dit dat we precies weten wat je woning waard is en razendsnel een geschikte huurder kunnen vinden.

Je huis verhuren? Het is makkelijker dan je denkt

Ga je een tijd naar het buitenland en zoek je een huurder voor die periode? Of ben je belegger en zoek je juist een stabiele huurder voor de lange termijn? Wij bemiddelen tussen verhuurder en huurder. We zorgen voor een vlekkeloze afhandeling.

Dat doen we onder meer door de potentiële huurders zorgvuldig te screenen. We controleren de kredietwaardigheid, identiteit en betrouwbaarheid van de kandidaten. Onze expertise hierin bespaart jou tijd en voorkomt problemen.

Ook de andere aspecten van de verhuur nemen we voor onze rekening. En dat doen we ECHT goed. Zo zorgen we voor:

  • Inmeten en fotograferen van de woning
  • Adverteren, online en offline
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen
  • Screening van geschikte kandidaten
  • Huurovereenkomst opstellen
  • Financiële afhandeling waarborgen
  • Sleuteloverdracht organiseren

Kortom, wij regelen alle praktische zaken rondom de woningverhuur.

"Zorgeloos jouw woning verhuren"

Je huis in Alkmaar verhuren? Natuurlijk bij Echt Makelaars & Taxateurs.

Wij zijn zeker niet het enige makelaarskantoor in Alkmaar. Wel de enige die ECHT kwaliteit levert. We werken uitsluitend lokaal en kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat betekent prettig contact, betrouwbare afspraken en korte lijntjes. Wel zo fijn, toch?

Als je een woning door ons laat verhuren weet je zeker dat het goed geregeld is. Dat begint al bij de eerste kennismaking. In dit gesprek kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over de huurprijs, staat van oplevering en bepalingen in het huurcontract. Zo profiteer je direct al van onze expertise.

Als verhuurder kun je vertrouwen op onze professionele en deskundige dienstverlening. Die stopt niet na de sleuteloverdracht, want desgewenst beheren we de huurwoning(en) en komen we in actie bij problemen.

Je hebt zelf dus nergens omkijken naar.

Kennismaken om je woning te verhuren?

Heb je interesse in onze dienstverlening als huurbemiddelaar? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

"Je huis verhuren in Alkmaar, wij helpen graag"
Hoe kunnen we jou helpen? Alle diensten
Woning verkopen

Zoek je een makelaar in Alkmaar om je woning of appartement te verkopen? Neem contact op met ECHT Makelaars & Taxateurs voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer
Woning verkopen als bewindvoerder

Als bewindvoerder kun je besluiten dat de woning van je cliënt verkocht moet worden. Voor de eigenaar is dit vaak een emotioneel proces, met flinke financiële gevolgen.

Lees meer
Woning taxatie

Wil jij je huis in Alkmaar of omgeving laten taxeren? ECHT Makelaars & Taxateurs levert betrouwbare taxatierapporten tegen vaste lage prijzen.

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP